Voor de vacature van 'Restaurantmanager' zal je volgende verantwoordelijkheden krijgen:
Persoonlijk welkom heten en plaatsen van gasten
Presenteren van het menu en adviseren van gasten
Opnemen en afrekenen van bestellingen
Voorraadbeheer onderhouden
Communicatie van bestellingen naar de keuken
Assisteren bij het opstellen van het personeelsrooster
Dagelijks leiden en instrueren van het bedienend personeel
Ondersteuning bij het klaarmaken van de eetzaal
Serveren en presenteren van gerechten
Bereiden en serveren van dranken
Bedrijfsinformatie
De hotelgroep Martin's bestaat in de eerste plaats uit 14 unieke adressen in het hart van 10 Belgische steden. Elk hotel nodigt je uit in zijn eigen wereld voor een verblijf dat precies aan je verwachtingen voldoet. Een weekend met twee in een hotel van de Heritage-collectie, een bruisende citytrip met het gezin in de City-collectie of een zakenreis in de veelzijdige omkadering van de Lifestyle-collectie: maak je keuze, wij doen de rest.
Jouw profiel
Voor de vacature van 'Restaurantmanager' herken jij jezelf in deze kwaliteiten en kenmerken:
Jouw persoonlijkheid is sociaal en hartelijk, daarnaast heb je een verzorgde uitstraling
Je bent een echte teamspeler met leidinggevende skills
Flexibiliteit spreekt voor zich, ook in het weekend
Je hebt reeds kennis van wijnen
Ervaring in gastronomie is een must (Gault Millau/Michelin)
Goede beheersing van zowel het Nederlands als het Frans + goede kennis van Engels
De inrichting en decoratie bepalen
De activiteiten van het personeel controleren
Het commercieel beleid bepalen en promotieacties superviseren of lanceren
Klanten bij aankomst verwelkomen en informeren over de organisatie
Aanwerving van personeel superviseren of uitvoeren
Beslissen over renovatie of herinrichting van het gebouw
Uitvoerders zoeken
Het jaarbudget opstellen
Resultaten controleren
Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
De dienstverlening coördineren en controleren
De toepassing van de procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit bewaken
De uitwerking van menu’s en restauranttarieven superviseren
Tarieven bepalen voor kamers en suites op basis van de ligging van het logement
Voorraden beheren
Tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
De organisatie van een seminarie, een banket, een receptie superviseren (bestellen van producten, betalen van de waarborg, bijkomende diensten, ...)
Aanbod
Voor de vacature van 'Restaurantmanager' bieden wij jou onderstaande voordelen:
Werken in een restaurant met Gault Millauscore van 13.5
Een positie binnen een gemotiveerd en levendig team in een voortreffelijke setting
De optie van een vast contract na een geslaagde uitzendperiode
Een concurrentieel salarispakket inclusief maaltijdcheques en ecocheques